Naar start
073 - 303 08 86

Nu ook loondruk bij The Transfer Factory

8 april 2017

Naast het professioneel bedrukken helpen wij u ook graag met het uitpakken, vouwen en weer inpakken van uw kleding.

Vught, 8 april 2017

Bij The Transfer Factory ontzorgen wij u graag. U kunt bij ons behalve bedrukken onder meer terecht voor diverse extra werkzaamheden:

  • loondruk persopdrachten

Wij beschikken nu ook over een geavanceerde Heat-Press carrousel. Dit maakt het voor ons mogelijk om uw perswerkzaamheden compleet uit handen te nemen. Dit kunnen wij doen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Lees meer over onze loondruk diensten.

heat-press-carrousel

 

  • Uitpakken, Inpakken en Sealen

Tevens beschikken wij nu ook over een vol automatische vouw & inpak machine. Het kledingstuk wordt opgevouwen, in een plastic zakje gedaan en dichtgeplakt. Dus als u kleding moet uitleveren die individueel verpakt moet zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hier hanteren wij weer zeer scherpe prijzen. Lees meer over onze loondruk diensten.

vouw-inpak-machine

 
In the picture: Siliconen Transfers

4 april 2017

Siliconen Transfers zijn “hot” bij The Transfer Factory!

Vught, 4 april 2017

De nieuwste rage in de markt zijn Siliconen Transfers. Waarom zou u kiezen voor deze transfers? Wat is de meerwaarde ten opzichte van transfers op waterbasis? Hieronder vindt u een uitleg over de verschillende soorten siliconen transfers en waarom deze ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn.

The Transfer Factory produceert 3 verschillende siliconen transfers:

  • Siliconen transfer (sportkleding, sublimatiekleding)
  • 7-laags siliconen transfer (3D look)
  • Siliconen high performance (Werkkleding)

De siliconen transfer

Deze silicone transfer, welke op 40- 60 graden te wassen is, is uitermate geschikt voor het bedrukken van sportkleding, sublimatiekleding en rekbare kleding. Het grootste voordeel van een siliconen transfer is dat het zowel een blockende laag heeft als dat het enorm rekbaar is. Waar je bij normale transfers een blockende laag toe moet voegen, welke de transfer stug maakt, is dit door de eigenschappen van siliconen niet nodig bij deze transfer. Daarnaast is de siliconen transfer beter dan gemiddeld bestand tegen bleekmiddelen en vlek verwijderende producten, ook bij huishoudelijk gebruik.

Transfers op basis van siliconen zijn sterker en duurzamer dan vrijwel alle andere transfers. Deze transfer is ook te verkrijgen in een 7 laags siliconen transfer. Doordat hier meerdere lagen gedrukt worden krijgt deze transfer een 3D look.

Siliconen High Performance

Deze siliconetransfer werd speciaal ontwikkeld voor workwear en is bestand tegen de allerzwaarste industriële wasprogramma’s. Samen met 10 andere kookwasbestendige configuraties werd deze transfer, gelijktijdig met kledij van een slachterij, 25x industrieel gewassen. Deze was staat bekend als extreem problematisch. Hoge temperaturen en bleekmiddelen zijn nodig om de kledij opnieuw helder wit te krijgen. ‘Doorsnee’ kookwasbestendige transfers overleven deze wasbeurten vaak niet.

De Siliconen HP scoorde het allerbeste bij deze test: na 25 wasbeurten was de transfer nog steeds volledig onbeschadigd. De sterke en agressieve bleekmiddelen tasten het oppervlak van deze transfer niet aan, terwijl de bedrukking toch zacht en soepel aanvoelt.

Wilt u meer informatie over siliconen transfers, of een sample pakket ontvangen neem dan direct contact op met onze verkoopafdeling. Zij staan u graag te woord.

Team TTF
Gezocht: vaste productie-medewerker (M/V)

30 maart 2017


The Transfer Factory zoekt per direct een vaste productie-medewerker (minimaal 24 uur per week)

Vught, 30 maart 2017

Wij zoeken een vaste medewerker en oproep-krachten voor werkzaamheden in de productie van textielbedrukkingen.

Ben jij:

  • Verantwoordelijk
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
  • Beschikbaar van maandag t/m vrijdag

Neem dan direct contact op met:

The Transfer Factory
Baarzenstraat 11a
5262 GD  Vught

Telefoonnummer: 073-3030886
E-mailadres: info@thetransferfactory.nl

 

vacature

 
Nieuwe flexfolie: Poliflex Turbo

28 maart 2017

The Transfer Factory introduceert een nieuwe flexfolie: de Poliflex Turbo!

Vught, 28 maart 2017 (meer…)