Naar start
073 - 303 08 86

Flex folie

Flexfolie wordt gebruikt om kleine aantallen logo’s te snijden welke ( over het algemeen) in 1 kleur gedrukt dienen te worden op uw kleding. Heeft u een meerkleurig logo kunt u deze uiteraard ook snijden in verschillende kleuren folie en deze naast of over elkaar heen positioneren.

The Transfer Factory is leverancier van twee vooraanstaande merken Transfer folie in de markt.

  • Politape flexfolie
  • Stahls flexfolie

Doordat wij met beide bedrijven samen mogen werken kunnen we u het beste materiaal bij uw vraag leveren. Beide merken transferfolie zijn te leveren in een groot scala van kleuren welke allemaal geschikt zijn voor uw snijplotter. De ene snijfolie is tot 80 graden wasbaar en de andere snijfolie hoeft maar 5 seconden getransfereerd te worden.

Naast de welbekende snijfolie zijn wij uiteraard ook leverancier van de flockfolie en de printables van beide merken. Met de flockfolie kunt u geweldige flocktransfers snijden. Ook dit materiaal kunt u gewoon in de snijplotter snijden,  u heeft dan alleen een ander mesje nodig. Aan de linkerkant van deze pagina vind u onze twee merken snijfolie en de overige materialen welke wij kunnen leveren aan u.

Indien u vragen heeft of een kleurenkaart wilt ontvangen van een van de merken, neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden.