Naar start
073 - 303 08 86

Bedrukken

Bij The Transfer Factory zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van textiel.

Wij kunnen alle soorten transfers leveren voor alle soorten textiel en deze kunt u dan in huis bedrukken door middel van een hitte pers. Of u nu een t shirt gaat bedrukken of een trainingspak, onze transfers hebben allemaal hun unieke eigenschappen waardoor ze aan iedere vraag kunnen voldoen. De ene transfer is tot 40 graden wasbaar, de andere tot 95 graden wasbaar en chemisch reinigbaar. De ene is enorm rekbaar en de andere heeft een blockende laag voor softshell jassen en sublimatie kleding. ( zie hiervoor de specificaties van onze verschillende transfers)

Heeft u grote opdrachten of bent u niet in het bezit van een hittepers kunnen wij uiteraard ook de opdracht voor u bedrukken. Alle soorten kleding kunnen we voor u in huis bedrukken. Van het bedrukken van een katoenen t shirt tot een polyester voetbalshirt en van een trainingspak tot een diepvriespak. Of het nu voor een sportvereniging of een bedrijf is, wij hebben verschillende technieken in huis om uw kleding te bedrukken.

Hieronder een overzicht van de verschillende technieken:

  • transferdruk
  • rechtstreeks zeefdruk
  • flex- en flock druk
  • sublimatie
  • rechtstreeks borduren
  • vanaf 1 kleur tot Full colour DTG print (Direct To Garment)

Nieuw bij The Transfer Factory is de DTG printer. Hiermee kunnen we uw ieder ontwerp op uw t-shirt bedrukken. Van 1 kleur tot full colour.

 

dtg-printen

 
Vraag een van onze adviseurs naar de mogelijkheden van DTG printen.